Månedsbrev August 2017

Arrangementer efter sommerferien:

1. UDVALGTE STÆVNER:
  • Triangelmatchen d. 5. og 6. august arrangeret af Lyngby OK.
  • Sensommercup 15. august og de følgende 2 tirsdage. Første stævne er i Liseleje Plantage og efter målgang holder Kirsten åbent hus i sit sommerhus på Hagelundsvej 12, Liseleje. Tag en madpakke med, så kan vi snakke vejvalg over maden😊
  • I weekenden 19-20. august afholder OK Sorø DM mellem lørdag og Midgårdsormen over natten til søndag. Men søndag er der løbet Hugin og Munin, som er en dobbelt 2-personers stafet. Et spænende tiltag.
  • 3. september – 2. runde af Divisionsmatchen. Det gik ikke så godt i første runde, sæt dagen af og meld jer på så vi bliver rigtig mange og kan få points på alle baner.

Stævnet er tæt på os, det er i Geelskov og Ravneholm

Tilmeldingen er åben på O-service

• Lidt langtidsplanlægning: Höst-Open på Bornholm sidste weekend i oktober. Vi er nogle stykker, som har været der tidligere og vil derover igen. Meld til på O-service. Så tæller vi sammen midt i september og laver en fællestur ud af det. Der bookes færge og lejligheder gennem Team Bornholm.

Se på løbets hjemmeside: http://host-open.dk/

1. KLUBRELATEREDE ARRANGEMENTER
  • Torsdagstræningen. Start kl. 17.15 fra Hareskovhallen. Vi løber på o-kort. Vi vil gerne være flere, så kom bare (der er også 3. halvleg😊)
  • Torsdag d. 24. august: Leif lægger en let og to svære baner med SI-enheder og Kirsten køber ind til fællesspisning efter løbet. Der udsendes indbydelse med mere information og tilmeldings adresse.
  • Lørdag d. september: Børne/familieløb i Lille Hareskov. Det bliver om eftermiddagen og med hotdogs i mål. Indbydelse kommer.
  1. ØVRIGE ARRANGEMENTER I 2017

LØBSRESULTATER

• Resultatmæssigt har det helt tydeligt været sommerferie.
  • Som nation kan vi gælde os over en flot indsats af vores elite til VM i Estland med 2x guld til Maja Alm på sprint og lang samt sølv til de 4 på sprintstafet. Imponerende
  • Til World Games gentog Maja sprint-guld og mixstafetten hævede til guld😊
  • 4 klubmedlemmer deltog i et 5-dages stævne i tyske Uslar og her gik Mogens af med sejren i H75.
  1. BLANDET
  • Bemærk de flere muligheder der er for at søge små og større arrangementer jf. pkt. 3 oven for.
  • Tilmelding til stafet skal ske gennem PiSkAMOK i O-service.
  • Planlægningen af vores stævne d. 15. oktober er i fuld gang. Der vil være behov for en hel masse hjælpende hænder, så sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen. De forskellige funktionsledere vil snart spørge om hjælp.

Uslar 5-dages – Mogens på podiet – Tillykke

Hvis i har billeder i vil dele, så send dem gerne på

soren.christensen@aeblevangen.dk

Søren