Månedsbrev Februar 2018

Månedsbrev for Orienteringsklubben Skærmen

Februar 2018

Så er det rigtig blevet vinter og de fleste af os kryber sammen i de varme stuer. Der er dog lidt aktivitet her i februar:

• Natcup Der er 2 løb tilbage onsdagene d. 7/2 og d. 28/2.
  • Vinterlangdistance har et enkelt løb d. 25/2
  • Vintercup er slut for denne vinter
  • VinterSerien MTBO har to dage med løb, d. 17/2 og 24/2
  • Efter både Natcup og Vinterlangdistance er der hyggeligt samvær og eftersnak om baner og vejvalg.

KLUBRELATEREDE ARRANGEMENTER

• Torsdagstræningen. Start kl. 17.15 fra Hareskovhallen. Vi løber på o-kort så længe vi kan se, senere ”bare” løb med pandelamper. Vi vil gerne være flere, så kom bare (der er også 3. halvleg😊).
  • Generalforsamling torsdag d. 22/2 kl. 19.30 i Hareskovhallen. Se særskilt indkaldelse
  • Vores årlige stævne i efteråret. Datoen er d. 14. oktober – sæt kryds i kalenderen og skriv gerne allerede nu til stævneleder Ulla Hooge på hooge@pc.dk og tilbyd din hjælp der bliver brug for alle. Når vi løfter i flok kan vi meget mere.

ØVRIGE ARRANGEMENTER

LØBSRESULTATER

• Natcup, vinterlang og vintercup er i gang med lidt varierende deltagelse fra klubben

BLANDET

• Tilmelding til stafet skal ske gennem PiSkAMOK i O-service.

Se også på facebook, der ligger mange gode billeder.

Hvis i har billeder eller oplevelser i vil dele, så send dem gerne på
soren.christensen@aeblevangen.dk

Søren