Månedsbrev Juni 2018

Som det er kendt, blev Henrik Jørgensen valgt ind i bestyrelsen på posten på den ekstraordinære generalforsamling d. 17. maj.
Vi i bestyrelsen glæder os til at arbejde sammen med Henrik og siger samtidig tak til Steen for lang og tro tjeneste. Steen vil også blive fejret ved en senere lejlighed når vi er mange til at sige tak.
 
Sommerferien nærmer sig og det giver lidt huller i kalenderen, men der er en del spændende arrangementer, som klart er værd at se nærmere på:
 
• Sommercup arrangeret af vores naboklub Ballerup OK – tilmelding til første og alle 3 løb senest 1/6, så det kan nås endnu. De sidste 2 har senere frist
• Skovcup med finale d. 16. juni – derfor udgår vores arrangement på samme dag
• WMOC side event Vi er arrangører på det sidste op til selve VM. Det er d. 30/6 med stævneplads i Bymidten. Der bliver brug for hjælp til udsætning og indsamling af poster og ikke mindst fortælle om o-teknik til dem der vil ud på en bane og til at reklamere for klubben. Det ville jo være perfekt om vi kan blive flere.
• WMOC 6 – 13 juni seneste tilmelding til hovedkonkurrencerne er 1/6, så skynd jer. Til-melding skal ske over IOF Eventor http://www.wmoc2018.dk/registration/ eller på åbne baner i O-service også d. 1/6.
• Triangelmatch 11-12. august i Skåne med Malmø OK som arrangør. Så snart der indby-delsen foreligger sendes den videre. Reserver dagene det bliver med garanti hyggeligt og udfordrende i det svenske. Vi dyster på traditionelle baner, spiser god aftensmad og søndag er der rævejagt, en lidt alternativ bane d én fast post og en bevægelig – ræven. Tilmelding kan allerede nu sendes til undertegnede på 
soren.christenmesen@aeblevangen.dk.
 
KLUBRELATEREDE ARRANGEMENTER 
• Torsdagstræningen. Start kl. 17.15 fra Hareskovhallen. Vi løber på o-kort – der er et kæmpe udvalg af baner udarbejdet af Carl-Henrik og Mogens. Vi vil gerne være flere, så kom bare (der er også 3. halvleg😊).
• Vores årlige stævne i efteråret. Datoen er d. 14. oktober – sæt kryds i kalenderen og skriv gerne allerede nu til stævneleder Ulla Hooge på u.hooge@pc.dk og tilbyd din hjælp der bliver brug for alle. Når vi løfter i flok kan vi meget mere.
 
ØVRIGE ARRANGEMENTER
• https://www.o-service.dk/index.asp?#/menuleft/117  løb m.m. ud fra o-service.
• http://ostkredsen.dk/cms/index.php?page=karrusellob   Karruselløb i Østkredsen, der kø-rer hele tiden.
• https://www.facebook.com/findveji/ 
• http://wps.skovcup.dk/ Orienteringsløb for børn, unge og deres forældre. 
 
LØBSRESULTATER 
Divimatch 6. maj – Vi fik et fint resultat med andenpladsen – gør klar til matchen d. 23. september og finalen d. 4. november.
 
DSR’s Stifinderløb d. 13/5:
D70 Ruth nr. 2 af 5
H65 Søren nr. 9 af 9☹
H70 Knud nr. 9 af 16
H75 Mogens nr. 2 af 8
Åben 3 Leif nr. 15 af 20
Åben 4 Hakon nr. 1 af 18😊
Åben 4 Bente nr. 17 af 18
 
BLANDET
• Tilmelding til stafet skal ske gennem PiSkAMOK i O-service. 
 
 
Se også på facebook, der ligger mange gode billeder
Bla. det her viste fra Skovcup:
 
 
Hvis i har billeder eller oplevelser i vil dele, så send dem gerne til
soren.christensen@aeblevangen.dk
 
Med venlig hilsen
Søren
Vi ses i skoven