Alle indlæg af Jesper Sørensen

Klubmesterskab 2020

I år kåres klubmestre ud fra 3 løb (se corona regler nedenfor).

Resultater

DatoStedResultatStræktider
119/9Store HareskovenHerHer
318/10Ravnholt Skov

Regler

Verden er af lave, det er Coronas skyld og det er også Coronas skyld at vi ikke kan afholde vores klubmesterskab efter klubbens regler.

Klubregler § 2

For at deltage i klubmesterskabet skal man have gennemført mindst 2 af de sidste 3 divisionsmatcher.

Alle divisionsmatcher er blevet aflyst, så bestyrelsen har bøjet reglerne på en sådan måde at vi kan afholde 3 løb, som kan bruges til at finde de tre klubmestre, seniormester, ungdomsmester og begyndermester.

Coronaregel § 2 for 2020

For at deltage i klubmesterskabet skal man have gennemført følgende 2 klubløb den 19. september og den 3. oktober. Disse to løb skal bruges til beregning af handicap.
Der kommer særskilt invitation til disse løb, men sæt allerede nu datoerne i kalenderen

Finaleløbet er DSR’s åbne løb i Ravnsholt skov den 18. oktober og til det løb sker tilmelding via o-service.

Banelæggere for de to klubløb får særrettigheder.

OK Skærmens bestyrelse v. Kirsten

OK Skærmen indbyder til åbent stævne

11. oktober 2020 i Jonstrup Vang og Lille Hareskov.

Ud fra erfaringer fra vores stævner de seneste år, hvor de fleste har løbet åbne baner, tilbyder vi i år udelukkende baner uden fast klassetilknytning. På hver bane vil der være resultatlister opdelt efter alder og køn, så man stadig kan sammenligne sig med jævnaldrende.

Løbet er et åbent **-stævne.

Se her: indbydelse

Kommer senere her: instruktion, startliste, resultater, o-track…

BANER I HARESKOVEN MED FRI START TIL 14/6-2020

I denne Corona tid har vi ekstra brug for at komme ud i skoven og få frisk luft og motion.

Derfor stiller OK-skærmen nedenstående orienteringsbaner i Hareskoven frit til rådighed frem til 14. Juni sidst på dagen.

Konceptet er simpelt:
1. du udskriver banen du vil løbe
2. du starter når du har tid og lyst
3. du har en god tur og holder afstand til andre i skoven.
4. hvis du har GPS ur kan du sammenligne dit løb med andres på O-Track.
Note 1.: Der er ikke bemanding eller stævne faciliteter i skoven.
Note 2.: Der er ikke SI enheder på posterne (O-track anbefales).

BaneStedPosterAntalDist.KortO-Track
Corona 4Store HareskovSkærm166,1klik herklik her
1Lille HareskovFaste103,2klik herklik her
1Lille HareskovFaste103,8klik herklik her
11-31/5-2020Lille HareskovFaste135,1klik herklik her
1/6-14/9-2020Lille HareskovFaste125,6klik herklik her

Brug dem flittigt – det er jo næsten en ny bane ved at tage den baglæns😊
Det gælder jo om at være klar og i træning, hvis vi er så heldige at der åbnes så divimatchen kan afvikles.

Meld venligst tilbage hvis der mangler skærme.

Vi ses i skoven – med afstand
Søren

Bemærk: dette indlæg er en sammenfatning af tidligere indlæg:
Påske løb med fri start frem til den 18/4
Nye baner i Hareskoven med fri start til 10/5
Igen Nye baner i Hareskoven med fri start til 31/5

Hareskov Open 20

Velkommen til tilmelding af Ok Skærmens Hareskov Open 2020.

OK Skærmen vil gerne være vært for et helt nyt og åbent orienteringsløb.
Alle, fra nær og fjern, er velkomne og de eneste forudsætninger for at deltage i dette arrangement er, at man har lyst til at opleve Hareskoven fra helt nye vinkler .
Deltagelse er gratis og du kan løbe lige når det passer ind i dine planer, vi har åbent 7-24, alle ugens 7 dage. Du er også meget velkommen til bare at udskrive banen og gå skoven rundt.

Hver uge, i de næste 3 uger, vil der blive udsat en ny orienteringsbane et sted i Hareskoven.

Den første bane kan løbes fra mandag d. 8 juni, og frem til søndag d. 14 juni kl 20.

Bane 2 er åben fra mandag d. 15 frem til søndag d. 21 juni og tredje og sidste bane vil være åben mandag d. 22 juni frem til søndag d. 28 juni.

Hvad skal du gøre ?

Konceptet er simpelt:
1. du udskriver banen på din printer
2. du starter når du har tid og lyst
3. du finder posterne i den rækkefølge der er angivet på kortet
4. du har en god tur og holder afstand til andre i skoven.
5. hvis du har et GPS ur, så kan du være med i konkurrencen om at blive orienteringskonge af Hareskoven samt sammenligne din rute med andres. Se hvad du skal gøre her

Tilmelding

Er du med så langt ?, – så skynd dig at tilmelde dig på dette link for at deltage i konkurrencen.

Ugens bane

BaneDistanceAntal PosterKortO-Track